Nieuw bedrijfspand - PCO Infra

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PCO.infra gehuisvest in duurzaam pand

Sinds mei 2011 is PCO.infra gehuisvest in een eigen, nieuw pand waarin alle aspecten van duurzaamheid centraal hebben gestaan. Betonkernactivering en diep geboorde bronnen met een warmtepomp zorgen ’s winters en ’s zomers voor een constante aangename temperatuur. Een gasinstallatie is niet aangelegd. Alle ruimtes hebben maximaal daglicht en zijn voorzien van energiezuinige en energiebesparende licht- en bewegingsdetectie. Wij noemen ons gebouw zelfsturend.  

Beperking CO2-uitstoot
In onze werkzaamheden is CO2-uitstoot tot het minimum beperkt. Doordachte inrichting van alle werkruimten werkt daar aan mee. Een regenwaterbassin van 40.000 liter gebruiken we voor de toiletten maar bijvoorbeeld ook voor het wassen van ons wagenpark en het besproeien van de planten in ons plantsoen. Zowel binnen- als buitenmagazijnen zijn zo efficiënt ingericht dat wagen- en kraanbewegingen beperkt zijn.


PCO.infra hanteert samen met onze opdrachtgevers en samenwerkende partners een universele duurzaamheidverklaring vanuit het motto ‘vandaag handelen vanuit toekomstgericht denken’.

Toekomstgericht denken is duurzaam denken


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu