Introductie - PCO Infra

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PCO.infra

Zichtbaar beter – beter Zichtbaar

Veiligheid in en van de openbare ruimte is van groot maatschappelijk belang.        
PCO.infra ontwerpt en realiseert alle installaties op het gebied van openbare verlichting, camerasystemen en verkeersregelsystemen voor profit en non-profit organisaties.
Zichtbaar beter – beter zichtbaar is ons motto.  

Wij werken al jaren voor de overheid en voelen ons gast in de openbare ruimte. Uw vraag is ons uitgangspunt: van ontwerp tot en met realisatie. Onze oplossing is desgewenst gerelateerd aan uw budget. PCO.infra voert uw opdracht uit in eigen beheer met eigen vakkundige mensen, materieel en vanuit een eigentijds kantoor en bedrijfsruimte.

Veelzijdig
Ons werk is veelzijdig. Van het ontwerpen van lichtplannen, installeren van lichtmasten, aanleggen van camerasystemen en complete bekabeling tot en met de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur en verkeersregelsystemen binnen en buiten de stad. PCO.infra levert alle soft- en hardware. Wij werken op projectbasis of vanuit beheers – en onderhoudscontracten.

Voordeel
Onze kracht is uw voordeel: PCO.infra werkt met eigen machines en ervaren mensen. Overleggen en afspraken zijn duidelijk en zijn er om nagekomen te worden. Interne afstemming is flexibel en slagvaardig en gebaseerd op de gemaakte afspraken. PCO.infra verzorgt het complete proces van uw project of onderhoudscontract.

Tevreden opdrachtgevers na geslaagde projecten in heel Nederland bewijzen dat klanten terecht vertrouwen hebben in PCO.infra.

openbare verlichting – camerasystemen - verkeersregelsystemen


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu