Belgisch Park - PCO Infra

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bewoners Belgisch Park blij met fraaie Haagse Palen
“Wij bewoners zitten vaak te vitten op de gemeente, maar er zijn ook gelegenheden om een pluim uit te delen”, schrijven bewoners Jos Kieboom, Paul Crefcoeur en Jan van Pesch uit de Haagse wijk Belgisch Park in hun fraaie wijkblad ‘Scheveningen Bad Gazet’ dat uitkomt in de wijken Belgisch Park, Westbroekpark, Scheveningen-Noord, Renbaankwartier, Duttendel en Wittebrug. “Het plaatsen van Haagse Palen in het Belgisch Park is daar een goed voorbeeld van”, aldus de tevreden bewoners.

“Het was een initiatief van bewoners, maar alleen door de open en enthousiaste medewerking van gemeente en aannemer kon dit project zo mooi uitgevoerd worden.” De heren Krijn de Graaf (hoofd van de afdeling Openbare Verlichting van Dienst Stadsbeheer) en Paul Commandeur (directeur van het uitvoerende bedrijf PCO-Infra) kwamen naar het Belgische Plein om het resultaat bij avond te bewonderen. “Namens de wijkvereniging werden zij met een paar flessen ‘Chateau Belgisch Park’ bedankt voor de fantastische samenwerking.”

Eigen beheer PCO-Infra
De drie bewoners: “De heer De Graaf stond vanaf het prille begin volledig achter onze plannen en bewoog hemel en aarde om de juiste palen te laten maken en die prachtige vierkante kappen te laten fabriceren. En de heer Commandeur was zo enthousiast over onze suggestie om rondom het plein dubbele lantaarnkappen te plaatsen, dat zijn bedrijf er het ontwerp voor maakte en de kronen in eigen beheer samenstelde. Deze vijf lantaarnpalen zijn dus uniek! Vanaf deze plaats willen wij beide heren nogmaals bedanken en feliciteren: u kunt trots zijn op het resultaat. En we weten zeker dat de buurtbewoners er net zo over denken.” Meer lezen:link

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu